Két program, ami megmenti idén a karácsonyt!

Lassan beleúszunk az év utolsó hónapjaival a karácsonyi őrületbe. Most még nem érzed, mert mással vagy elfoglalva és pont van elég bajod! De egyszer csak, nem is olyan sokára, ránézel a naptárra és TE ÚRISTEN felkiáltással gőzerővel elborít a karácsonyi pánik! De mi lenne, ha idén tényleg élveznéd az ünnepeket? Ha a karácsony az együtt töltött idő minőségéről és az egymásra fordított időről szólna?

santa.jpg

A szokásos forgatókönyv szerint az első sokk után elkezded vadászni a legjobb ajándékot (amiből végül egy halom "futottak még" ajándék lesz csak). Fejben már állítod is össze a karácsonyi menüt, lélekben pedig a nők természetes élőhelyén vagy, a konyhában. Főzöl egyet "csak" a családnak szenteste, egyet anyukáéknak másnap, egyet anyósodnak is, annak a szent asszonynak és persze a céges összejövetelre is rittyentened kell valamit. Oldalas. Liszt.  Ponty. Majonéz. Kacsa. Káposzta. Még liszt. Margarin. Bor. Még bor!  Cukor! Még liszt. BOR!! Még MINDEN! Mielőtt kiszaladsz az életedből, állj meg egy pillanatra, vegyél egy mély levegőt és gondolj arra, mi a jó bánatnak kell annyi felesleges dolgot összevásárolni, felhalmozni, egymásra önteni és költeni, hiszen pont nem erről szól a szeretet ünnepe! És most amúgy is felesleges az értelmetlen költekezés! Amit eddig minden évben megfogadsz, hogy idén aztán tényleg nem.... na pont most el is kezdheted! Töltsd együtt a karácsonyt a szeretteiddel! Méghozzá nem akárhogyan!

1. Kényeztetés testnek és léleknek - mert megérdemlitek!

Nem, a wellness nem luxus, még ha azt gondolod, akkor sem az! A kényelemnek persze meg van az ára, de ha időben kapcsolsz, hihetetlenül jó kedvezményeket találhatsz! Önmagunk kényeztetése, az év végi hajtás gőzének kieresztése fontosabb, mint azt hinnénk, így érdemes, ha nem is napokra, de akár órákra eltűnni a világ elől! Ugyan kevés helyen van lehetőség kisebb, vagy nagyobb csapatnak teljesen elszeparálva szaunázni, medencézni, "chillezni", de léteznek olyan helyek, ahol egy kicsit megpihenhettek. Ahol nem kell Anti bácsi mellett ülni a gőzben és végighallgatni - és végig nézni- random embereket. Egyedi ajánlattal kibérelhettek egy egész szaunás, pezsgőfürdős, pihenős és italbáros helyet a családnak, vagy a barátoknak. Akár a nagy családi vacsora helyett is. Az ajándék pedig az együtt töltött remek idő, ahol a szaunában élvezitek az életet, nem pedig a konyhában akarjátok kinyiffantani egymást! Mennyivel jobb, mint még egy pulóver, ugye?!

Az országban szinte egyedülállóan, kis létszámmal foglalhatsz csak magatoknak wellness helyet, három különböző szaunával (infra, gőz és finn), hideg és meleg vizes pezsgő medencével, fűtött pihenőágyakkal, bár helységgel. Ha szeretnéd, masszázs is igényelhető a helyszínre.Itt foglalj időpontot:06 30 589 0322

wellness1.jpg

Ne feledd, az egész az időzítésen múlik! Foglalj időpontot, amíg lehet, hogy a karácsonyi vadászidőben feltöltődjetek!

2. Kirepülni a hétköznapokból

Kitolni a határainkat, túllépni a komfortzónánkon óriási élmény! Sőt, a boldogság egyik fontos hozzávalója, hogy kipróbáljuk magunkat újabb és újabb dolgokban. Mozgásban legyünk, érezzük, hogy élünk! Különösen az ünnepek alatt fontos, hogy ki tudjuk szakítani magunkat a nyüzsgésből, és kihúzzuk a fejünket a mindenhonnan áramló nyomás alól. A legjobb recept, ha olyan tevékenységet csinálunk, ami teljesen kiszippant minket a valóságunkból és akár rövid ideig is, de el tudunk feledkezni a hétköznapi gondjainkról. 

skyward_kicsik_nyersek-1024874.jpg

Az egyik legjobb program a komfortzónánk kiszélesítésére, a szélcsatornázás. Néhány perc repülés után, akkora adrenalinfröccsöt kapunk, hogy hosszú órákig csak felszabadultan vigyorgunk.

Mikor a legjobb döntés lebegni inkább és hátra hagyni az ünnepi hajszát, mint karácsonykor! Mi lenne, ha az idei karácsony nem a töltött káposztáról és a bejgliről szólna, hanem rólatok? Az együtt töltött minőségi időről és remek programokról? Mert a közös élmény összeköt, akár egy életre is...

Az eddigi évek tapasztalata alapján jó, ha időben foglalsz helyet, vagy vásárolsz utalványt a repülésre, mert nagyon sokan vannak az ország egyetlen szélcsatornájában!

foto:https://wordsworth-editions.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalinfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr9717975134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása