Adrenalin Fröccs

5 vízicsúszda, amitől lever a víz

2017. augusztus 16. 12:05 - Adrenalin fröccs

 

therichest.jpg

A nyárból hivatalosan még két hét van hátra, de lehet, hogy mi már túl vagyunk a nyaraláson. Nincs más hátra, mint hogy vízicsúszdás képeket és videókat nézegessünk, mert az jó és mégis csak hétköznap van! Összegyűjtöttük a világ legizgalmasabb csúszdáit,hogy eltervezzük, jövőre, vagy következő életünkben hová megyünk a hőségben.

Tovább
1 komment

Lányok, akik repülni tudnak!

2017. augusztus 11. 15:53 - Adrenalin fröccs

 

menshealthit.jpg

Kevés olyan látványos sport van, mint a beltéri szélcsatornázás, amiről már korábban is írtunk. A női principium teljesítésekor ritkán merül fel bennünk az a kép, ahogyan a szélben repkednek a lányok,  pedig az utóbbi időben berobbantak az élmezőnybe a „gyengébb” nem képviselői. A már korántsem gyerekcipőben járó szélcsatornázás nemcsak a repülés technikai megvalósítását tűzte ki célul, egyre inkább látványsport is. Zenei- és fényjátékkal hatnak minden érzékszervünkre a sportolók, és valljuk be, a kecsesség és hajlékonyság egyértelműen a nők javára billenti a mérleget.  Lássuk tehát a nagy neveket (mert már vannak, bizony) és az első hazai, női szélcsatorna oktatót!

Tovább
Szólj hozzá!

Ejtőernyős vagyok! Tetováljatok!

2017. augusztus 04. 15:12 - Adrenalin fröccs

28 ejtőernyős tetoválás

nextluxury7.jpg

A tetoválás az elmúlt évezredekben hosszú utat járt be, az elmúlt évtizedekben a börtöntetoválásoktól átúsztunk lassan a bőrünkön viselt művészetig. Így, vagy úgy, ma már nemcsak "testékszer", sokkal inkább önkifejezés. A különböző szubkultúrákban, például az extrém sportolók között jobbnál jobb alkotások születnek. Tagjaik büszkén magukon hirdetik szenvedélyük tárgyát, egy titkos összekacsintással. A közös élmény összeköt...

28 szép és kevésbé szép tetoválás ejtőernyős körökből.

Tovább
Szólj hozzá!

Nem szexmunka - Rúdtánc

2015. november 23. 15:07 - Adrenalin fröccs

Nem szexmunkás, nem ledér nő, rúdon mozog és izmos. Mi az? Rúdtáncos! A pole dance, vagy pole fitness bizony extrém sport, aminek nagyjából 800 éves múltja van és már az olimpia ajtaján dörömböl. Indiában a férfiak sportja volt, Amerikában pedig az utazókat szórakoztatták a rúdon - is - táncoló előadók. Minden ami rúdtánc!

pole-fitness-dancing-men-sld-e1358912985144.jpg

 

Tovább
Szólj hozzá!

Új őrület - Földön repülő ember

2015. november 19. 13:30 - Adrenalin fröccs

Mi az a szélcsatornázás? Nem külvárosi sikátorban kavargó szélvihar, hanem egy látványos és új sport, amire már itthon is rákattanhatunk. Sőt, a hónap végén versenyt is rendeznek belőle, nemcsak hazai, de számos külföldi résztvevővel. Ha te is szeretnél repülve táncoló embereket bámulni üveghengerbe zárva, akikből árad az adrenalin (és a tesztoszteron), nézd meg és kattanj rá te is!

repules1.JPG

Tovább
3 komment

A világ 6 legmenőbb mászófala

2015. november 17. 09:54 - Adrenalin fröccs

A sziklamászás az egyik legjobb adrenalin sport. Meghódítani a hegyeket, próbálgatni és átírni a saját határainkat újra és újra, testünk és lelkünk számára egyformán felemelő és felszabadító. Télen sem kell leállnunk, a hidegben mászótermekbe húzódik a sportág nehogy kiessünk a lendületből mialatt fagy. A falmászás az elmúlt évtizedekben már itthon is nagyon népszerű, számos falmászó klub várja a rajongókat akár kötélbiztosításos-, akár biztosítás nélküli, boulder változatban. A kreativitás remekül kompenzálja a természet hiányát,  összeszedtük a világ legizgalmasabb falmászótermeit, hogy legyen miről álmodozni. Színesek, van bennük kihívás és némi meghökkentő plusz is.

manchester-climbing-centre26.jpg

Tovább
Szólj hozzá!