Luxusbringák egy másik dimenzióból

Ha van valamilyen szenvedélyünk, már csak egy lépés a szenvedélyhez köthető márkafüggés, vagy luxus. Bringások ide, megmutatjuk, milyen lenne, ha többe kerülne a kerékpárotok a lakásotoknál! Luxus bringák arannyal, gyémánttal és konzumidiótizmussal. Vigyázat, ez már egy másik dimenzió!

tumblr_n6kjd2unwp1sjh130o2_1280.jpg

1, Arany, gyémánt, ááááááá

Ezt a 24 karátos arany mountain bike-ot a The House of Solid Gold gyártotta, teremtette, nem is tudom mi a legjobb szó rá. Talán az, hogy WOW! Főleg, ha leírom, hogy 1 millió dollár az ára és mindössze 13 egyedi darabot készítettek belőle, a vásárlók igényei szerint alakítva. Ez persze érthető, hiszen ennyi pénzért nagyjából 28 darab tisztességes lakást vehetünk itthon, azt pedig csak halkan mondom, hogy a cég majdnem 1.000 dolláros gitárpengetőjéhez képest nem is drága a cucc. De a részletek!! 600 fekete gyémánt és 500 zafír emeli a bringa fényét, az ülése pedig – sikító szünet – krokodilbőr! Az a kép pedig, ahogy a Hungárián tekerek arany kerékpáron és beterít a pocsolyalé… szóval  örökre beégett.

1398859014_luksuz-fancy-bicikl-mountain-bike-zlatni-99.jpg

24k-solid-gold-mountain-bike-3.jpg

foto:fashionglossaryuk.com , luxurytopics.com

 

2, Swarovski kristályos Cycle chic

Ez a bringa egy kicsivel több, mint az itthoni (vagy bárhol az univerzumban létező) Cycle chic életérzés. A svéd Aurumania gyártja ezt a 24 karát arannyal bevont, 600 Swarovski kristállyal kivarrt és kézzel készített csodát, amire ha előre akasztanának egy szokásos kosárkát, a kiskutya jól mutatna hozzá. Mindössze 80 ezer dollár, pedig csak 10 darabot készítettek belőle, nem is értem, miért... A legelső példányt egyébként egy angol úriember vásárolta meg, aki fogta és egyszerűen felrakta a falra, mint egy művészeti alkotást. Világos…

aurumania-gold-bike-crystal-edition-bar.jpg

051510_24k_bike_1.jpg

foto:thefoxisblack.com , coolhunting.com 

 

3, BMW-t a férfinak

A márkafüggést komolyan kell venni! Vannak ugye az audisok és a bmwsek, akik sosem állnak egy oldalon, így világos, hogy a bmw-s csak és kizárólag BMW M-bike-ra fog ráülni.  A BMW egyébként már több mint 50 éve gyártja a luxuskerékpárokat is, így ez a mindössze 1.400 dolláros bringa nem újdonság és tulajdonképpen nem is drága. 500 darabot gyártottak belőle, és nyilván számít az olcsóságban, hogy ez nem arany, csak aranysárga. Férfias, erős design, letisztult, de kiemelkedő formák. Mert ez mégis csak egy BMW, szóval ilyet azért tennék a pasim alá.

bmw1.png

bmw-cruise-bike-limited-edition-austin-yellow-details.jpg

foto: hipebeast.com , fredericken.com 

 

4, Száguldás, Porsche, szerelem

Ha nekem egyszer Porsche kerékpárom lehetne, akkor is azt érezném, hogy megérkeztem, ha még el sem indultam volna. Tulajdonképpen majdnem mindegy, hogy mit tud ez 8.300 dolláros bringa. Persze 20 sebességes, karbon vázas, hidraulikus tárcsafékes és nagyon csendes, de nekem egyszerűen elég az is, hogy Porsche. És ha végiggondoljuk, tényleg ezért a hét betűért fizetünk (fizetnénk) cirka 1,5 millió forintot.

 

foto:autowereld.com  

untitled.png

5, Bianchi és Gucci

Ebben a kerékpárban egyesült az olasz stílus és luxus, a BMW és Porsche után ez egy igazi bringapornó. A Bianchi, mint a legrégebbi kerékpárgyártó és a saját piacának megteremtője, rengeteg legendás kerékpárbajnok alá tett már biciklit, mind a Tour de France-on, mind pedig a Giro d’Italia-n. Ezt a darabot majdnem 16 ezer dollárért árulja összekapcsolva a termékét Guccival. Gucci sisakkal (900 $ ), Gucci kesztyűvel (300$), Gucci vizespalackkal (105$). A szénszálas bringa mindössze 10 kiló és fel van szerelve Shimano alkatrészekkel is, így nyilván nemcsak a kormányzó estélyére tekerhetünk el vele, de nyilván használható is. Még ha ránézésre úgy is néz ki, mintha a Decathlonban vettük volna…

bianchi-by-gucci-03-570x350.jpg

41972.jpg

 

foto:gizmodo.com , freshnessmag.com , justluxe.com

forrás: totalwomenscycling.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adrenalinfroccs.blog.hu/api/trackback/id/tr168129518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.12.01. 21:28:53

Mondjuk a Cycle chic alakja tetszik, de a BMW-t favorizálnám. Már ha bicikliznék :)

Utolsó kommentek

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása